Despre noi :: De ce noi?
Asociaţia Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabila Nord-Vest e un "altfel de ONG". Dorim să schimbăm mentalităţi, să cream noi abordări ale tematicilor socio-economice actuale, şi să promovăm succesul în viaţă prin resortul la gândirea inovativă.
"Imaginează, gândeşte, activează!"
Viziunea noastra este ca persoane fizice şi juridice din România să fie participanţi activi în societate şi să aibă o educaţie completă, atât prin mijloace formale, dar mai ales non-formale, în domeniul antreprenoriatului şi a managementului resurselor umane.

Scopul nostru este de a dezvolta, inova, promova şi pune la dispoziţie modele de bună practică în domeniul antreprenoriatului şi a managementului resurselor umane în beneficiul persoanelor fizice, juridice şi al societăţii româneşti în general, pentru dezvoltarea durabilă a capitalului uman şi creşterea competitivităţii.

IMPLICARE: Asociaţia noastră doreşte să se implice activ în comunitate, pentru ca acestea să se dezvolte durabil. Credem cu tărie că participarea activă a indivizilor la viaţa comunităţilor din care aceştia fac parte, reprezintă cheia dezvoltării viitoare a Romaniei.


ENTUZIASM: Am ales conceptul de entuziasm, deoarece acesta înglobează o serie de termeni definitorii pentru generaţia tânără: energie, forţă, vitalitate.


SUFLET: Punând suflet în tot ceea ce facem, considerăm că numai lucrurile făcute cu adevarat din pasiune sunt într-adevar reuşite. Astfel putem afirma că oferim un grad de calitate ridicat pentru a aduce o contribuţie durabilă.


RESPONSABILITATE: Toţi avem drepturi, dar şi obligatii. Principalele noastre obligaţii sunt faţă de comunităţile în care trăim. Responsabilitatea este o valoare care ne sprijină în îndeplinirea obligaţiilor.

Evaluaţi acest material
(1 Vot)