14 Mai 2015
Citit de 757 ori

S-a finalizat cursul de Dezvoltare personală, Bucureşti

a-gray-defineste-destinul

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, "Investeşte în oameni!"
Axa prioritară 6 – "Promovarea incluziunii sociale"
Domeniul major de intervenţie 6.1 – "Dezvoltarea economiei sociale"
Titlul proiectului: "Defineşte-ţi destinul"
Nr. Contract: POSDRU/173/6.1/S/148404

Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest" a organizat cursul de „Dezvoltare personală” în municipiul Bucureşti, în cadrul proiectului "Defineşte-ţi destinul". Proiectul este derulat în parteneriat cu Asociaţia Pro Factum Alba Iulia, în calitate de Beneficiar, şi cu S.C. GE-COST 2001 S.R.L. (Bucureşti), în calitate de Partener 1.

Cursul, cu o durată de 18 ore, a fost susţinut pentru 3 serii – un total de 43 participanţi. Activitatea s-a desfăşurat în perioada 05-07 mai 2015 pentru grupa 1, în perioada 08-11 mai 2015 pentru grupa 2 şi în perioada 12-14 mai 2015 pentru grupa 3.

Participanţii la curs au învăţat pe parcursul orelor de teorie şi practică noţiuni privind dezvoltarea personală şi profesională: identificarea SWOT şi a nivelului stimei de sine, evaluarea personală, comunicarea în situaţii conflictuale, noţiuni de transmitere a mesajelor pasiv, agresiv, asertiv.

Activităţile din cadrul proiectului "Defineşte-ţi destinul" sunt gratuite pentru potenţialii beneficiari ai grupurilor vulnerabile – femei, persoane care provin din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane care au părăsit timpuriu şcoala şi persoane cu dizabilităţi – din regiunile Centru (judeţul Alba), Bucureşti-Ilfov şi Nord-Vest (judeţul Maramureş).

Proiectul "Defineşte-ţi destinul" are drept scop dezvoltarea economiei sociale, generând oportunităţi de ocupare inovative, locuri de muncă pentru grupurile vulnerabile şi promovând un model de dezvoltare socială bazat pe incluziune, şanse egale, solidaritate socială. Este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeşte în oameni!", Axa prioritară 6 – "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenţie 6.1 – "Dezvoltarea economiei sociale".

Contact:

Asociaţia "Centrul de Inovare şi Dezvoltare Durabilă Nord-Vest"
Str. Principală, nr. 2A, Dumbrăviţa, Maramureş

Păşcuţă Anamaria Sanda - Coordonator activităţi Partener 2
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


s-gray-defineste-destinul
Evaluaţi acest material
(1 Vot)